BAUSTEM Haberler

Türkiye'nin Uğur'u 55. Yıl Vizyonu Hizmet İçi Eğitim Programı
11 Şubat 2022 - Okunma Sayısı: 364

Uğur Okulları 10-11 Şubat 2022 tarihlerinde Türkiye'nin Uğur'u 55. Yıl Vizyonu Hizmet İçi Eğitim programını Bahçeşehir Üniversitesi’nde düzenledi. Programın ilk günü Uğur Okulları Genel Müdürü Sayın Nil Çiçek ve Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Şirin Karadeniz açılış konuşmalarını yaptılar. Açılış konuşmalarının ardından Uğur Okulları İcra Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Yücel “Gelecek Uğur’da” ve BAU Global Başkanı Sayın Enver Yücel ve Uğur Okulları Kurucusu Sayın Semra Yücel “Uğur’da 55. Yıl Vizyonu” konuşmalarını gerçekleştirdiler.

   

 

Programın ikinci gününde ise Uğur Okulları Eğitim-Öğretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın Arda Ergez Uğur Okulları çözüm ortaklarını ve iş paydaşlarını tanıştırdı. Bahçeşehir Üniversitesi BAUSTEM Merkezi Akademik Araştırmalar Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Defne Yabaş, BAUSTEM Merkezinde yürütülen programları anlattı. 

Dr. Defne Yabaş, BAUSTEM Merkezi bünyesinde oluşturulan erkenSTEM müfredatı ile STEM: Lider Öğretmen Mesleki Gelişim Programı uygulamaları hakkında paylaşımlarda bulunarak konuşmasını tamamladı. Program iki gün boyunca eğitim liderlerinin günümüz ve geleceğe dair proje sunum ve değerli katılımlarıyla tamamlandı.