BAUSTEM Haberler

STEM: Lider Öğretmen Mesleki Gelişim Programı eğitimleri başladı.
25 Eylül 2017 - Okunma Sayısı: 3731

Selamlar,

 STEM: Lider Öğretmen Mesleki Gelişim Programına hoşgeldiniz. 

 KURAMSAL DERS 1: Programımızın bu ilk haftasında kuramsal eğitimlerimizin ilki olan "STEM Lider Öğretmen Tanıtım Videosu"nu izleyelim.

"> 

Program Mezuniyet Kriterleri

​Bu aşamada videoda belirtilen program özelliklerinin kısaca üzerinden geçelim.

Program sonunda STEM Lider Öğretmen ünvanıyla mezun olabilmek için,

  1. Doç Dr. M. Sencer Çorlu Hocamızın yönettiği "Kuramsal Ders" videoları ile ilintili ödevlerin %80 oranında tamamlanması gerekmektedir.
  2. Zerrin Hocamızın yönettiği "Pratik Ders" videoları ile ilintili ödevlerin %80 oranında tamamlanması gerekmektedir.
  3. Her bilişsel süreç sonunda (her sekiz haftalık çeyrekte), www.inteach.org üzerinden düzenlenecek, ödüllü "STEM Ders Planı Yarışmaları"na katılabilmek için de STEM ders planları üretmeli ve itslearning sistemine yüklemeniz gerekmektedir.
  4. STEM ders planlarını sınıf içerisinde uygulamanız ve sonrasında zaman geçirmeden öz değerlendirme formunu doldurarak itslearning sistemine yüklemeniz gerekmektedir.

Tüm süreci özetleyen 8 haftalık akış diyagramını aşağıda incelemenizi tavsiye ederiz.

  • Her hafta başında Sencer Hocamız (KURAMSAL DERSLER) ve Zerrin Hocamız (PRATİK DERSLER) yeni kaynaklarla sizleri aşama aşama bilgilendirecek ve gerekli formları erişiminize açacaktır. Normal şartlarda bu dersler pazartesileri açılacak; ödevleri tamamlamak için ertesindeki Pazar akşamına kadar süreniz olacağını bekleyebilirsiniz. Yine de ödevlerin başındaki son teslim tarihlerine dikkat etmenizi tavsiye ederiz.