BAUSTEM Haberler

Öğretmenler Günü Kutlaması - 21. Yüzyılda Öğretmen Olmak Paneli
23 Kasım 2018 - Okunma Sayısı: 1343

Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması” 23 Kasım 2018 Cuma günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü Fazıl Say Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Program Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şirin Karadeniz ve Eğitim Bilimleri Enstitü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Enisa Mede’nin açılış konuşmaları ile başladı.

 

 

Kutlamada BAUSTEM Direktörü Doç. Dr. M. Sencer Çorlu “Uluslararası Öğretmenlik” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.  Dr. Çorlu konuşmasında öğretmenlik mesleğine ilk adım atıldığında iş bulma konusunda lokasyon bazında esnek olunmasının, iş konusunda branşınız dışında faaliyetler göstermenin ve gittiğiniz yere bir daha dönemeyecekmiş gibi gidip ortama adapte olmaya çalışmanın mesleki gelişim için birer avantaj olduğunu vurguladı.

 

 

BAUSTEM Yardımcı Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Doğança Küçük de “21. Yüzyılda Öğretmen Olmak” konulu panele moderatörlük yaptı. Panelde Darüşşafaka Okulları Ortaokul Akademik Koordinatörü ve aynı zamanda Matematik Öğretmeni olan Meltem Ceylan Alibeyoğlu, Ümraniye Bahçeşehir Koleji Fen Bilgisi Öğretmeni Meltem Merden ve Kurtköy Uğur Okulları Okul Öncesi Öğretmeni Özlem Kızılay panelist olarak yer aldılar. Panelde 21. yüzyıl sınıflarında ne tür uygulamalar yapıldığı ve öğrencilerin bunlardan nasıl yararlandığı konuşuldu. Program BAU Türk Müziği Topluluğu’nun mini konseri ile sona erdi.