BAUSTEM Haberler

BETT Show 2020 - I. Gün
22 Ocak 2020 - Okunma Sayısı: 1974

146 ülkeden 34.000’den fazla katılımcının bir araya geldiği dünyanın en büyük eğitim teknolojileri fuarı BETT Show, bu sene de büyük bir heyecanla, 22 Ocak 2020 Çarşamba günü Londra’da başladı. 22-25 Ocak arasında toplam 4 gün sürecek olan fuarda öğrenme teknolojilerinden öğretme teknolojilerine, ekipman ve donanımdan yönetim çözümlerine kadar birçok kategoride ürünler sergileniyor.

Bahçeşehir Üniversitesi olarak bu sene “Global Education For a Sustainable Future” teması altında yenilikçi öğrenme ve gelecek eğitim teknolojileri, sürdürülebilir refah için kapsayıcı tasarım ve 21. yüzyıl yetenekleri için mesleki gelişim programları alt başlıklarında ürünlerimizi ziyaretçilerle paylaştık. Ürünlerimizden LabStar: Yenilikçi veri toplama ve analiz cihazı ile erkenSTEM müfredat seti en çok ilgi görenler arasındaydı.

         

        

Fuar kapsamında düzenlenen konuşma oturumlarında:

22 Ocak 2020 Çarşamba günü Global Education For a Sustainable Future oturumunda Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz ve Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel konuşmalarını gerçekleştirdiler.