BAUSTEM Haberler

Balıkesir’de Herkes için Bilim Var!
27 Eylül 2018 - Okunma Sayısı: 1647

Balıkesir Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi'nin yürütücülüğünde, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Karesi Belediyesi ve Balıkesir Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen “Balıkesir’de Herkes için Bilim Var!” projesi kapsamında davet edilen BAUSTEM direktörü Doç. Dr. M. Sencer Çorlu 27 Eylül 2018 Perşembe günü Balıkesir’de STEM meraklıları ile buluştu.

 

 

Dr. Çorlu konuşmasında, STEM: Bütünleşik Öğretmenlik Çerçevesi ve öğretmen eğitimi hakkında bilgi verdi. Bunun yanı sıra Bahçeşehir Üniversitesi BAUSTEM bünyesinde gerçekleştirilen STEM Lider Öğretmeni Mesleki Gelişim Programı’nda öğretmen eğitimini nasıl yaptıklarını da örnekler vererek anlattı. Bir diğer söyleşisini de Prof. Dr. Ethem Derman ve öğretmenlerle birlikte astronomi ve uzay hakkında gerçekleştirdi.

 

 

 

Dr. Çorlu TÜBİTAK 4007 bünyesinde öğretmen söyleşileri düzenleyen Dr. Leyla Ayverdi ve Şehit Prof Dr İlhan Varank BİLSEM ekibi ile birlikte.

 

“Balıkesir’de Herkes için Bilim Var!” projesi hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki linkten projenin web sitesine ulaşabilirsiniz.

https://balikesirdeherkesicinbilimvar.weebly.com/