BAUSTEM Haberler

ATEE 2022 Kış Konferansı
22 Nisan 2022 - Okunma Sayısı: 456

Avrupa Öğretmen Eğitimi Derneği (Association for Teacher Education in Europe) 2022 Kış Konferansı İtalya’da bulunan Sestri Levante’de kapsayıcı, birbirine bağlı bir dünya için öğretme ve öğrenme temasında 20-22 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Üniversitesi BAUSTEM Merkezi Akademik Araştırmalar Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Defne Yabaş, bu yıl İtalya’da gerçekleştirilen Association for Teacher Education in Europe (ATEE) 2022 Kış Konferansı’na katıldı. Dr. Defne Yabaş, Dr. Gaye Ceyhan ve Dr. Zerrin Doğança Küçük ile birlikte yürüttükleri “The analysis of the authentic problems of the knowledge society within STEM instructional designs” isimli çalışmalarını sundular.

Yüz yüze gerçekleştirilen uluslararası konferansa farklı birçok ülkeden katılım oldu. Dr. Defne Yabaş, Dr. Gaye Ceyhan ve Dr. Zerrin Doğança Küçük 22 Nisan 2022 tarihinde 14:00-15:45 saatleri arasında gerçekleştirdikleri sunumda STEM programı ve uygulamaları hakkında paylaşımlarda bulundu ve içerik analizi ile inceledikleri STEM ders planları hakkında bilgi verdiler. Sunumlarının ardından katılımcıların sorularını yanıtladılar.