BAUSTEM Haberler

BAUSTEM'den Bir Uluslararası Ortaklık Daha
28 Mart 2018 - Okunma Sayısı: 1284

Purdue Üniversitesi’nden Doç. Dr. Şenay Purzer 28 Mart 2018 Çarşamba günü BAUSTEM’i ziyaret etti. Yapılan görüşmede, BAUSTEM’in yürüttüğü projeler ve eğitimlerin yanı sıra ileriye dönük ortak olarak yapılabilecek projeler üzerine de konuşuldu. Doç. Dr. Şenay Purzer’in artık BAUSTEM’in danışma kurulunda yer aldığını bildirmekten gurur duyarız. 




Doç. Dr. Şenay Purzer’in kısa biyografisine aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Doç. Dr. Şenay Purzer Purdue Üniversitesi’nde Mühendislik Eğitimi Yüksekokulu’nda öğretim üyesi ve INSPIRE Üniversite Öncesi Mühendislik Araştırmaları Enstitüsü'nün Değerlendirme Araştırmaları Direktörüdür. Dr. Purzer araştırmalarında, tasarım öğrenimi ve karmaşık tasarım öğrenme ortamlarında öğrencilerin karar verme ve inovasyon süreçlerine değerlendirmesine odaklanmaktadır. 2013 yılında, bilim ve mühendisliğin entegrasyonundaki araştırmaları desteklemek için NARST’ın Mühendis Eğitimi Araştırmaları Grubu’nu (RIG) kurmuş ve iki yıl boyunca başkanlık yapmıştır. Aynı zamanda, Yeni Nesil Bilim Standartları'nın (NGSS) uygulanmasını destekleyerek ve NGSS'nin mühendislik konusundaki çalışmalarını yönlendiren özel NARST Görev Gücü'nün bir parçasıydı.

Kuzey Amerika bölgesini temsil eden küresel Mühendislik Eğitim Ağı’nın (REEN) yönetim kurulu üyesidir. Aynı zamanda, Bilim Eğitimi ve Üniversite Öncesi Mühendislik Eğitimi Dergisi’nin (JPEER) yayın kurulu üyesidir.